Yazilim Öğrenmenin Tek Adresi...
Daha İyi Bir Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...
Daha İyi Bir Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Kapsamlı Visual Basic Sitesi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» C İle Banka Otomasyonu Acill
Altın Yazı Efekti Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 4:51 pm tarafından Ebubekir_Kara

» C++'la yapılmış basit ATM programı
Altın Yazı Efekti Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 4:43 am tarafından 1221ibrahim

» Bir Oyunda Puan Sistemi Yapma
Altın Yazı Efekti Icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 1:49 pm tarafından KonYalıCoder

» Ipconfig Komutu
Altın Yazı Efekti Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:33 pm tarafından OguzhanUyanik

» Çalıştır Komutları
Altın Yazı Efekti Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:33 pm tarafından OguzhanUyanik

» Domain Adresleri
Altın Yazı Efekti Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:32 pm tarafından OguzhanUyanik

» Msconfig Nedir? Ayarları ve Özellikleri
Altın Yazı Efekti Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:32 pm tarafından OguzhanUyanik

» Windows Vista & Türkçe Kurulumu Resimli anlatım!
Altın Yazı Efekti Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:31 pm tarafından OguzhanUyanik

» Format atmak ve Türkçe windows xp kurulumu (resimli anlatım)
Altın Yazı Efekti Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:31 pm tarafından OguzhanUyanik

» Windows Xp Hızlandırma
Altın Yazı Efekti Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:30 pm tarafından OguzhanUyanik

En iyi yollayıcılar
OguzhanUyanik (472)
Altın Yazı Efekti Vote_lcapAltın Yazı Efekti I_voting_barAltın Yazı Efekti Vote_rcap 
mehmet bozer (78)
Altın Yazı Efekti Vote_lcapAltın Yazı Efekti I_voting_barAltın Yazı Efekti Vote_rcap 
asi_esra (4)
mysterious_el (4)
1221ibrahim (3)
igny (3)
tarkantr2000 (2)
myildiz.16 (2)
KAPORTACI (2)
tolgakesan (2)

Altın Yazı Efekti

2 posters
YazarMesaj
OguzhanUyanik
Mareşal
Mareşal
OguzhanUyanik

Yengeç Mesaj Sayısı : 472
İş/Hobiler : Bilgisyar-Yazılım
Lakap : Nediz

Altın Yazı Efekti Empty
MesajKonu: Altın Yazı Efekti   Altın Yazı Efekti Icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 11:57 am

Photoshopta güzel bir yazı efekti yapalım.

Hemen çalışmamıza başlayalım.

1200-1000 boyutunda bir sayfa açalım ve Layers panelindeki Background a çift tıklayalım ve gelen pencereyi evet diyip devam eldim.

Ardından layer yaptığımız arkaplana sağ tıklayıp 'Blending Options' a tıklayalım.

'Gradient Overlay' a tıklayalım ve ayarları şu şekilde yapalım.Renkler '#000000' dan '#443501' a doğru olacak.

Altın Yazı Efekti Resim_1

Yeni bir layer oluşturun ve Filter>Texture>Texturizer efektini uygulayın. Şimdi de Blend Modu 'Multiplay' yapın.

Altın Yazı Efekti Resim_2

Yeni bir layer oluşturun ve yazınızı yazın.Ben 'Times New Roman' fontunu kullandım. Ve şimdi yazımızın efektini yapalım. Tekrar 'Blending Options' a girelim ve 'Gradient Overlay' efetini uygulayalım.

Ayarları bu şekilde yapın.Renker '#000000' dan '#f0e3b6' a doğru olacak.

Altın Yazı Efekti Resim_3_1

Bu efektten sonra 'Stroke' efektini uygulayacağız.Ayarlar şu şekilde olacak.

Altın Yazı Efekti Resim_4

Şimdi de 'Bevel And Emboss' efektini uygulayalım.Ayarlar şu şekilde olsun.

Altın Yazı Efekti Resim_5

Ve son olarak da biraz gölge ekleyelim.'Drop Shadow' efektini uygulayın.Ayarlar:

Altın Yazı Efekti Resim_6

Ve bitti.
https://yazilimnet.yetkin-forum.com
mustafagnc

Altın Yazı Efekti Empty
MesajKonu: Geri: Altın Yazı Efekti   Altın Yazı Efekti Icon_minitimeCuma Eyl. 11, 2009 10:59 am

Muhteşem

Altın Yazı Efekti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Altın Görünümünde Yazı Yazma
» Farklı Bir Yazı Stili
» Kalın Kabartılmış Yazı Yazma
» Plastik Stili Yazı Çalışması
» Işık Saçan Yazı Yapalım