Yazilim Öğrenmenin Tek Adresi...
Daha İyi Bir Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...
Daha İyi Bir Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Kapsamlı Visual Basic Sitesi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» C İle Banka Otomasyonu Acill
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 4:51 pm tarafından Ebubekir_Kara

» C++'la yapılmış basit ATM programı
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 4:43 am tarafından 1221ibrahim

» Bir Oyunda Puan Sistemi Yapma
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 1:49 pm tarafından KonYalıCoder

» Ipconfig Komutu
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:33 pm tarafından OguzhanUyanik

» Çalıştır Komutları
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:33 pm tarafından OguzhanUyanik

» Domain Adresleri
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:32 pm tarafından OguzhanUyanik

» Msconfig Nedir? Ayarları ve Özellikleri
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:32 pm tarafından OguzhanUyanik

» Windows Vista & Türkçe Kurulumu Resimli anlatım!
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:31 pm tarafından OguzhanUyanik

» Format atmak ve Türkçe windows xp kurulumu (resimli anlatım)
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:31 pm tarafından OguzhanUyanik

» Windows Xp Hızlandırma
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:30 pm tarafından OguzhanUyanik

En iyi yollayıcılar
OguzhanUyanik (472)
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Vote_lcapResimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek I_voting_barResimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Vote_rcap 
mehmet bozer (78)
Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Vote_lcapResimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek I_voting_barResimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Vote_rcap 
asi_esra (4)
mysterious_el (4)
1221ibrahim (3)
igny (3)
tarkantr2000 (2)
myildiz.16 (2)
KAPORTACI (2)
tolgakesan (2)

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek

YazarMesaj
mehmet bozer

mehmet bozer

İş/Hobiler : Bilgisayar,Otomosyon

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Empty
MesajKonu: Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek   Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 1:56 pm

Bu dersimizde resimleri istenilen bir şeklin içine nasıl yerleştireceğimizi anlatalım.

1-İstediğimiz bir resmi import edelim.

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim1_7

2-Ben bu çalışmada 400/400 bir resim import ediyorum

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim2_8

3-Daha sonra resmimiz seçili iken,Edit Menüsünden Cut'ı tıklayoruz.

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim3_6

4-Şimdide Tools Panelindeki Vector araçlarına giderek.Resimdeki gibi Polygon tool(U)'u seçiyoruz.

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim4_5

5-Canvas color rengimi ben #CCCC99 olarak ayarladım.Siz istediğiniz bir canvas color rengini seçebilirsiniz.Ardından 4.adımda gösterilen araç vasıtası ile şeklimi aşağıda görüldüğü gibi çizdim.Şekil benim çalışmamda mavi rengi almışsada bunun pek bir önemi yok.

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim5_4

6-Şeklimiz seçili iken Edit menüsünden Paste Inside'ı seçiyoruz.

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim6_3

7-Sonuç olarak resmimiz şekil içine alınmış oldu.

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim7_2

8- Daha hoş bir görünüm vermek için Filters/Shadow adn Glow/Inner Glow efektini ekliyelim.

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim8_2

9-Inner Glow değerlerimizi resimde görüldüğü gibi verelim.Renk değeri olarak ,#CCCCCC rengini girelim.

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim9_1

10- Son olarak şekil içine resim alma çalışmamız Inner Glow efekti verilerek ,resimdeki gibi uygulanmıştır.

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim10_2

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek Resim11_2

Çalışmalarınızda başarılar dilerim...

Resimleri istenilen bir şekil içine yerleştirmek
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Resim Kenarlarına Şekil Verelim
» EXE İçine Dosya Gömmek
» Video'yu SWF İçine Yerleştirme
» Resimleri çift görme efekti