Yazilim Öğrenmenin Tek Adresi...
Daha İyi Bir Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...
Daha İyi Bir Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Kapsamlı Visual Basic Sitesi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» C İle Banka Otomasyonu Acill
Uyarı levhası yapalım Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 4:51 pm tarafından Ebubekir_Kara

» C++'la yapılmış basit ATM programı
Uyarı levhası yapalım Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 4:43 am tarafından 1221ibrahim

» Bir Oyunda Puan Sistemi Yapma
Uyarı levhası yapalım Icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 1:49 pm tarafından KonYalıCoder

» Ipconfig Komutu
Uyarı levhası yapalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:33 pm tarafından OguzhanUyanik

» Çalıştır Komutları
Uyarı levhası yapalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:33 pm tarafından OguzhanUyanik

» Domain Adresleri
Uyarı levhası yapalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:32 pm tarafından OguzhanUyanik

» Msconfig Nedir? Ayarları ve Özellikleri
Uyarı levhası yapalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:32 pm tarafından OguzhanUyanik

» Windows Vista & Türkçe Kurulumu Resimli anlatım!
Uyarı levhası yapalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:31 pm tarafından OguzhanUyanik

» Format atmak ve Türkçe windows xp kurulumu (resimli anlatım)
Uyarı levhası yapalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:31 pm tarafından OguzhanUyanik

» Windows Xp Hızlandırma
Uyarı levhası yapalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:30 pm tarafından OguzhanUyanik

En iyi yollayıcılar
OguzhanUyanik (472)
Uyarı levhası yapalım Vote_lcapUyarı levhası yapalım I_voting_barUyarı levhası yapalım Vote_rcap 
mehmet bozer (78)
Uyarı levhası yapalım Vote_lcapUyarı levhası yapalım I_voting_barUyarı levhası yapalım Vote_rcap 
asi_esra (4)
mysterious_el (4)
1221ibrahim (3)
igny (3)
tarkantr2000 (2)
myildiz.16 (2)
KAPORTACI (2)
tolgakesan (2)

Uyarı levhası yapalım

YazarMesaj
OguzhanUyanik
Mareşal
Mareşal
OguzhanUyanik

Yengeç Mesaj Sayısı : 472
İş/Hobiler : Bilgisyar-Yazılım
Lakap : Nediz

Uyarı levhası yapalım Empty
MesajKonu: Uyarı levhası yapalım   Uyarı levhası yapalım Icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 11:40 am

Kolay şekilde yapıp sitemizde kullanabileceğimiz levha yapımı.

İlk olarak istediğimiz bir oyutta backroundu Transparent olan bi sayfa açıyoruz.

Sonrasında Custum shape tool kullanarak levhamızı çiziyoruz.

Daha sonra aynı şekilde Custum shape tool ile Kırmızı levhamızın ortasına beyaz renkte bir levha daha çiziyoruz. ve Horizontal type kullanarak ünlem işaretimizi koyuyoruz.

Uyarı levhası yapalım 3_389

Burada dikkat edilecek husus üç layerında Rasterize olması gerekir. bu uygulamayıda yaptıktan sonra 3 layeri seçili hale getirip merge layer diyoruz ve Blending options'a geçiyoruz.

Ben ayarları aşşağıdaki gibi yaptım.

Uyarı levhası yapalım 4_318

Sonrasında elliptical marquee tool ile aşşağıdaki gibi bir daire çizip feathera 6 değerini verdim ve beyaza boyadım.

Uyarı levhası yapalım 5_270

Son olarak layer penceresinde Uyarı levhası yapalım 6_213 levha resminin üstüne ctrl tuşuna basılı tutarak resmi seçili hale getirdim ve sırasıyla ( Q, ctrl i, Q, delete ) tuşlarını kullanarak ve beyaz katmanın opacitysini düşüredek çalışmamı tamamladım.

SONUÇ:

Uyarı levhası yapalım 7_158
https://yazilimnet.yetkin-forum.com

Uyarı levhası yapalım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bir Film Afişi Yapalım
» Web 2.0 Etiket Yapalım (Badge)
» Başarı Sertifikası Yapalım
» Foto Galeri Yapalım
» Photoshop'da İmza Yapalım