Yazilim Öğrenmenin Tek Adresi...
Daha İyi Bir Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...
Daha İyi Bir Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Kapsamlı Visual Basic Sitesi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» C İle Banka Otomasyonu Acill
AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 4:51 pm tarafından Ebubekir_Kara

» C++'la yapılmış basit ATM programı
AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 4:43 am tarafından 1221ibrahim

» Bir Oyunda Puan Sistemi Yapma
AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 1:49 pm tarafından KonYalıCoder

» Ipconfig Komutu
AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:33 pm tarafından OguzhanUyanik

» Çalıştır Komutları
AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:33 pm tarafından OguzhanUyanik

» Domain Adresleri
AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:32 pm tarafından OguzhanUyanik

» Msconfig Nedir? Ayarları ve Özellikleri
AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:32 pm tarafından OguzhanUyanik

» Windows Vista & Türkçe Kurulumu Resimli anlatım!
AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:31 pm tarafından OguzhanUyanik

» Format atmak ve Türkçe windows xp kurulumu (resimli anlatım)
AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:31 pm tarafından OguzhanUyanik

» Windows Xp Hızlandırma
AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:30 pm tarafından OguzhanUyanik

En iyi yollayıcılar
OguzhanUyanik (472)
AutoCAD Kısa Yolları Vote_lcapAutoCAD Kısa Yolları I_voting_barAutoCAD Kısa Yolları Vote_rcap 
mehmet bozer (78)
AutoCAD Kısa Yolları Vote_lcapAutoCAD Kısa Yolları I_voting_barAutoCAD Kısa Yolları Vote_rcap 
asi_esra (4)
mysterious_el (4)
1221ibrahim (3)
igny (3)
tarkantr2000 (2)
myildiz.16 (2)
KAPORTACI (2)
tolgakesan (2)

AutoCAD Kısa Yolları

YazarMesaj
mehmet bozer

mehmet bozer

İş/Hobiler : Bilgisayar,Otomosyon

AutoCAD Kısa Yolları Empty
MesajKonu: AutoCAD Kısa Yolları   AutoCAD Kısa Yolları Icon_minitimePerş. Eyl. 10, 2009 1:10 pm

F1:AutoCad hakkında yardım almak.

F2:Çizim ortamından yazı ortamına geçme yada tersi işlemi yapma.

F3:OSNAP penceresini açar veya kapatır.

F5:İzometrik izdüşüm arası geçişi.

F6:Kordinat görüntüsünün açık / kapalı durumunu ayarlar.

F7:Izgara fonksiyonunu açıp kapamaya yarar.

F8:Yatay dikeymoda geçer.

F9:Atlama modunu aç/kapa.

F10:POLOR aç / kapa.

F11:Obje yakalama izlemeyi aç /kapa.

AutoCAD Kısa Yolları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Autocad 2D Çizim Uygulaması
» Autocad'de Çizim Uygulaması
» AutoCAD Tools Menüsü
» AutoCad File Menüsü