Yazilim Öğrenmenin Tek Adresi...
Daha İyi Bir Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...
Daha İyi Bir Hizmet İçin Lütfen Üye Olunuz...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Kapsamlı Visual Basic Sitesi

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» C İle Banka Otomasyonu Acill
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimeC.tesi Ocak 09, 2010 4:51 pm tarafından Ebubekir_Kara

» C++'la yapılmış basit ATM programı
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimeÇarş. Ara. 02, 2009 4:43 am tarafından 1221ibrahim

» Bir Oyunda Puan Sistemi Yapma
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 1:49 pm tarafından KonYalıCoder

» Ipconfig Komutu
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:33 pm tarafından OguzhanUyanik

» Çalıştır Komutları
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:33 pm tarafından OguzhanUyanik

» Domain Adresleri
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:32 pm tarafından OguzhanUyanik

» Msconfig Nedir? Ayarları ve Özellikleri
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:32 pm tarafından OguzhanUyanik

» Windows Vista & Türkçe Kurulumu Resimli anlatım!
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:31 pm tarafından OguzhanUyanik

» Format atmak ve Türkçe windows xp kurulumu (resimli anlatım)
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:31 pm tarafından OguzhanUyanik

» Windows Xp Hızlandırma
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimePaz Eyl. 13, 2009 5:30 pm tarafından OguzhanUyanik

En iyi yollayıcılar
OguzhanUyanik (472)
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Vote_lcapHareketli Slayt Yazı Yazalım I_voting_barHareketli Slayt Yazı Yazalım Vote_rcap 
mehmet bozer (78)
Hareketli Slayt Yazı Yazalım Vote_lcapHareketli Slayt Yazı Yazalım I_voting_barHareketli Slayt Yazı Yazalım Vote_rcap 
asi_esra (4)
mysterious_el (4)
1221ibrahim (3)
igny (3)
tarkantr2000 (2)
myildiz.16 (2)
KAPORTACI (2)
tolgakesan (2)

Hareketli Slayt Yazı Yazalım

2 posters
YazarMesaj
OguzhanUyanik
Mareşal
Mareşal
OguzhanUyanik

Yengeç Mesaj Sayısı : 472
İş/Hobiler : Bilgisyar-Yazılım
Lakap : Nediz

Hareketli Slayt Yazı Yazalım Empty
MesajKonu: Hareketli Slayt Yazı Yazalım   Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 12:14 pm

Merhaba Arkadaşlar

Önceki .gif ile ilgili derslerimde avatar yapımını ve hareketli bar yapımı göstermiştim. O dersleri de uygulayarak çok basit olan hareketli resim yapmayı çok kolay bir şekilde öğreneceksiniz. Dersimize Başlayalım.

İlk önce herhangi boyutlarda sayfa açıyorsunuz. Ben 300*150 boyutlarında bir sayfa açtım. Size güzel bir hile göstereceğim için bir kısmını boyamıyorum yaptığım sayfanın. Kendi çapımda bir iki süsleme yaptım. Aşağı kısmını tırtıllı yaptım.

Görünüm:

Hareketli Slayt Yazı Yazalım Adsz

Şimdi üzerine sanalkurs yazıyorum. Yazdığım yerin altınada "ne yapabileceğini göster" yazıyorum. Siz istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz. Aynı tekniği resimlerle de yapabilirsiniz.

Görünüm:

Hareketli Slayt Yazı Yazalım S

Şimdi sıra layerleri ayarlamaya geldi. Benim yaptığım işlemleri yaptığınızda layerlerinizde böyle olacaktır.

Hareketli Slayt Yazı Yazalım Ss_4

Layer kutularından ne yapabileceğini gösterdeki gözü kaldırıyorsunuz.

Hareketli Slayt Yazı Yazalım Ssss

Windows sekmesinden Animation'u açıyorsunuz.Açılan Animation sayfasında layeri çoğaltıyorsunuz.

Hareketli Slayt Yazı Yazalım S_5

Animationda çoğalttığınız layere tıklı iken layer kutucuğundan sanalkurs yazısını kaldırıyorum

Hareketli Slayt Yazı Yazalım Ss_5

sonra çoğaltma iconuna tıklıyorum.

Hareketli Slayt Yazı Yazalım Ssss_1

Tıkladıktan sonra karşıma gelen pencerede ben çoğaltma sayısını 5 yapıyorum siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Ne kadar çok çoğaltırsanız okadar yavaş yok olacaktır.

Hareketli Slayt Yazı Yazalım S_6

Hareketli Slayt Yazı Yazalım Sssss

Şimdi ne yapabileceğini göster layerinedeki gözü açıyorum. Layer çoğaltma tuşuyla tekrar çoğaltıyorum. Sonra o gözü tekrar kapatıyorum ve çoğaltma iconuna tıklayıp tekrar çoğaltıyorum. Zor birşey değil aynı işlemleri yapıyoruz.

Hareketli Slayt Yazı Yazalım 50961076tn5

Gelelim işin hilesine Hareketli Slayt Yazı Yazalım Emoticon-0100-smile

Alt kısmı boyamamamın nedeni. Başka bir özellik göstermek istememe bağlıdır. O şekilde siz de bırakırsanız arkaplanı gri, siyah, beyaz... gibi renkli sitelerde yayınladığınızda onun arkaplan rengini almasını sağlıyor. Deneyin Görün...

Son Görünüm

Hareketli Slayt Yazı Yazalım 43279803jd2
https://yazilimnet.yetkin-forum.com
mysterious_el

mysterious_el

Akrep Mesaj Sayısı : 4

Hareketli Slayt Yazı Yazalım Empty
MesajKonu: Geri: Hareketli Slayt Yazı Yazalım   Hareketli Slayt Yazı Yazalım Icon_minitimeC.tesi Eyl. 12, 2009 3:07 pm

Güzel saol paylaşım için

Hareketli Slayt Yazı Yazalım
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hareketli Userbar Yapımı
» Altın Yazı Efekti
» Kalın Kabartılmış Yazı Yazma
» Plastik Stili Yazı Çalışması
» Farklı Bir 3 Boyutlu Yazı